میزان مجاز ولتاژ ورودی

میزان مجاز ولتاژ ورودی

- مشکلات برق شهری
- پارازیت خط
- اختلال الکترومغناطیسی (EMI)
- افزایش ولتاژ لحظه‌ای (Surge)
- اثرات ناشی از رعد‌و‌برق به خط
- افت ولتاژ لحظه‌ای (sag)
- قطع برق-خاموشی (blackout)
- افت طولانی ولتاژ (brownout)
- نوسانات فرکانسی
- اعوجاج ناشی از سوییچینگ (Switching transient)
- افزایش سریع و ناگهانی ولتاژ
- هارمونیک

مشخصات ورودی، به نیازمندیهای الکتریکی ورودی به منبع تغذیه اشاره میکند. به عبارت دیگر مشخصات برق شهر ورودی به آن و یا آنچه که از ups به منبع تغذیه وارد میشود. اکثر مشخصات الکتریکی ورودی بصورت یک محدوده در نظر گرفته میشود زیرا مثلاً زمانی که یک منبع تغذیه به برق 220 ولت جهت ورودی نیاز دارد بطور حتم، دقیقاً به این مقدار نیاز نخواهد داشت. محدوده قابل قبول این مقادیر گاهی بنام ” تلورانس مشخصات ورودی” خوانده میشود.

محدوده ولتاژ ورودی

به محدوده قابل قبول ولتاژ ورودی اطلاق میشود. از آنجاییکه بیشتر منابع تغذیه با برق نامی 115 ولت یا 230 ولت کار میکنند، شما معمولاً دو سری از اعداد را خواهید دید. برای مثال 95 تا 130 ولت AC و 190 تا 260 ولتAC . محدوده ولتاژ ورودی برای تعیین عملکرد مناسب یک منبع تغذیه، یک پارامتر بحرانی نمیباشد زیرا اکثر ایستگاههای برق در شرایط معمولی به اندازه میزان نامی خود، برق تولید میکنند اگر چه کمترین میزان ولتاژ ورودی بر روی شرایط کاری منبع تغذیه تاثیر گذار است. به بخش کاهش لحظه ای ولتاژ مراجعه شود←

انتخاب ولتاژ

اگر منبع تغذیه با هر دو مقدار نامی 115 و 230 ولت کار میکرد، آیا بطور اتوماتیک یکی از این دو مقدار را انتخاب خواهد کرد یا یک کلید برای این کار وجود دارد؟

فرکانس

فرکانس قابل قبول انرژی ورودی 50 هرتز، 60 هرتز یا 50 و 60 هرتز میباشد. همچنین محدوده ای از فرکانسهای قابل قبول نیز استفاده میشود مثلاً 48 تا 62 هرتز. اکثر منابع تغذیه با هر دو فرکانس ورودی 50 و 60 هرتز کار میکنند.

ضریب قدرت

فاکتوری است که منبع تغذیه بعنوان یک بار به شبکه برق وارد میکند. این ضریب برای منابع تغذیه معمولی بین 0.5 تا 0.7 میباشد و برای منابعی با ضریب قدرت اصلاح شده اعدادی مانند 0.99 را نیز میبینیم. گاهی اوقات در فهرست مشخصات دستگاه، فقط عبارت ” ضریب قدرت اصلاح شده ” را میبینیم. مطالب بیشتر را در مورد ضریب قدرت در بخش انرژی واقعی و انرژی ظاهری مطالعه فرمایید.

 




مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی