سابقه فعالیت بنیان‌گذاران شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی به بیش از 4 دهه تجربه در زمینه تحقیقات، تولید تجهیزات الکترونیک قدرت و تکنولوژی‌های وابسته و همچنین طراحی انواع یوپی اس از توان 600VA تا 2240KVA می‌رسد. نتایج این تحقیقات در حالِ حاضر، در حداقل 40 مدل مختلف یوپی اس که توسط 19 شرکت داخلی و 6 شرکت خارجی عرضه می‌شوند، مورد استفاده قرار گرفته است.

اولین یوپی اس 6KVA سینوسی بدون ترانس در دنیا، از سال 1365 تا 1367، توسط بنیان‌گذاران این شرکت طراحی گردید. این یوپی اس که دارای 20 عدد باتری بود و با ولتاژ 240 ولت DC تغذیه می‌شد، ابتدا توسط شرکت FF Electric و سپس شرکت نمادالکترونیک عرضه شد. این همان یوپی اسی است که امروزه به‌عنوان یک یوپی اس عمومی ارزان‌قیمت، در تیراژ میلیونی در همه جای دنیا ساخته می‌شود. این یوپی اس که تنها 6 کیلوگرم وزن داشت، در اولین نمایشگاه صنعت برق ایران در سال 1369 عرضه گردید.

آقای مهندس خسرو جرجانی (عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران و از بنیان‌گذاران شرکت‌های بزرگی همچون: صنایع پرسو‌ الکترونیک، مهندسی پرسو الکترونیک رادمهر، پلاتین ایران و باتری نیل و از پیشکسوتان صنعت یوپی اس در ایران)، در مورد این یوپی اس چنین می‌گویند: “در همان زمانی که ما مشغول ارتقای توان یوپی اس‌های خود از 1000 وات به 1500 وات بودیم، وقتی به اولین نمایشگاه صنعت برق آمدیم، با یک یوپی اس 6 کیلوگرمی با توان 6KVA که به دیوار یکی از غرفه‌ها آویزان شده بود و جناب آقای فرزاد فطروسی آن را تکان تکان میداد، مواجه شدیم.”

ارتقای حداکثر توان تولیدی و آزمون یوپی اس با روش‌های گوناگون از 6KVA به 20KVA در سال 1368 انجام شد. ثمره تداوم تحقیقات ما در سال 92 منجر به طراحی و تولید یوپی اس‌ها تا ظرفیت 750 کیلو‌ولت‌آمپر شده است که با احتساب قابلیت توازی حداکثر شش سیستم با‌هم، امکان دستیابی به یوپی اس‌هایی تا توان 4/5 مگا‌ولت‌آمپر را فراهم می‌کند.

مشاهده کاتالوگ اولین یوپی اس 6KVA سینوسی بدون ترانس دنیا

“همانطور که مشاهده میکنید، در این کاتالوگ، به‌جای تمرکز بر روی مشخصات و ویژگی‌های این یوپی اس و مقایسه آن با انواع دیگر، اقدام به تعریف یوپی اس شده است. زیرا در آن زمان، یوپی اس یک کالای ناشناخته محسوب می‌شد”
عضویت در کمیته‌های تدوین استانداردهای ملی ایران به شماره‌های INSO 7027-5 ،INSO 7027-4 ،ISIRI 7027-3 ،ISIRI 7027-1-2 ،ISIRI 7027-1-1  نیز، نشانی از سابقه فعالیت در صنعت الکترونیک کشور است. همچنین شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی، شریک تجاری شرکت Hyundai Corporation کره جنوبی در طراحی و تولید یوپی اس در ایران می‌باشد. تحقیقات و طراحی انواع Rectifier‌های سبک و سنگین نیز از جمله فعالیت‌های انجام شده است. نتایج این تحقیقات برای تولید انواع تجهیزات سنگین نفتی و نیروگاهی همانند پروژه‌های پارس جنوبی، نیروگاه‌های تشرین سوریه، صدر و نجف عراق و بسیاری از نیروگاه‌های داخلی و همچنین اسکله‌های نفتی مورد استفاده قرار گرفته است.

اهداف و چشم‌اندازهای شرکت

در زمینه برنامه‌های آتی شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی باید گفت این شرکت قصد دارد فعالیت خود را در زمینه تحقیقات متمرکز در مورد یوپی اس و سایر تجهیزات الکترونیک قدرت و تکنولوژی‌های مرتبط ادامه دهد. در این راستا جهت تکمیل طراحی، بازنگری، تصدیق و صحه‌گذاری، با تولید مهندسی و مقدماتی تجهیزات طراحی شده، این هدف ممکن می‌گردد.

با‌توجه به اینکه افزایش رشد مصرف انرژی در جوامع مدرن صنعتی، علاوه بر خطر اتمام سریع منابع فسیلی، جهان را با تغییرات برگشت‌ناپذیر و تهدید‌آمیز زیست محیطی مواجه نموده است، لذا در برنامه‌ها و سیاست‌های بین‌المللی در راستای توسعه پایدار جهانی، نقش ویژه‌ای به منابع تجدیدپذیر انرژی محول شده است. به گونه‌ای که بطور مثال، اتحادیه اروپا تولید 50% انرژی الکتریکی مورد نیاز در سال 2030 از طریق انرژی‌های نو را هدف قرار داده‌است. لذا بدلیل این نیاز مهم در کشور، ادامه تحقیقات در مورد انرژی‌های نو نیز از جمله برنامه‌های آتی قرار داده شده است.

سوابق و فعالیت‌ها

سابقه فعالیت بنیان‌گذاران شرکت، به بیش از 39 سال تجربه در زمینه تحقیقات، طراحی، تولید تجهیزات الکترونیک قدرت و تکنولوژی‌های وابسته می‌رسد.

مشاهده سوابق و فعالیت ها

اعضای هیئت‌مدیره

در ادامه، با اعضای هیئت‌مدیره و مدیران ارشد شرکت تحقیقات‌‌الکترونیک‌‌فطروسی، که سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری‌های کلان سازمانی را بر عهده دارند، آشنا شوید…

آشنایی با اعضای تیم و هیئت مدیره

دستاوردها و گواهینامه‌ها

از بدو تأسیس تا امروز، موفقیت‌های چشمگیر و دستاوردهای قابل‌توجهی را از آن خود کرده‌ایم که نشان از تعهد ما به تعالی و ارتقای کیفی در انجام امور مختلف است.

مشاهده دستاوردها و گواهینامه‌ها

ویدئوها و رسانه‌ها

به منظور مشاهده ویدئوها و کلیپ‌های شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی، در رسانه های داخلی، بین المللی و شبکه های اجتماعی، به ادامه مطلب مراجعه کنید.

بخش ویدئو و رسانه