فاکتور شکل (شکل ظاهری یوپی اس)

فاکتور شکل (شکل ظاهری یوپی اس)

- مشکلات برق شهری
- پارازیت خط
- اختلال الکترومغناطیسی (EMI)
- افزایش ولتاژ لحظه‌ای (Surge)
- اثرات ناشی از رعد‌و‌برق به خط
- افت ولتاژ لحظه‌ای (sag)
- قطع برق-خاموشی (blackout)
- افت طولانی ولتاژ (brownout)
- نوسانات فرکانسی
- اعوجاج ناشی از سوییچینگ (Switching transient)
- افزایش سریع و ناگهانی ولتاژ
- هارمونیک

فاکتور شکل یک قطعه از یک تجهیز به شکل عمومی و اندازه آن مربوط میشود. به لحاظ فنی صحبت در مورد فاکتورهای شکل یک ups ممکن است دقیق نباشد زیرا upsها معمولاً بر خلاف بسیاری از وسایل و تجهیزات دیگر در اشکال از پیش تعیین شده و استاندارد ساخته نمیشوند.
 
دلیل اصلی آن این است که upsها بزرگ میباشند، به عبارت دقیقتر هر چه باتری بیشتری در ups قرار بگیرد ظرفیت آن و در نتیجه اندازه آن بزرگتر خواهد شد. بنابراین هر ظرفیتی از ups دارای اندازه متفاوتی میباشد.
 
به هرحال اکثر upsها به لحاظ شکل به دودسته تقسیم میشوند: ups منفرد و ups سوار شده در قفسه.
 

 

یک یوپی اس مدل قفسه ای در قفسه مربوطه

 

Ups منفرد همان هایی هستند که معمولاً میبینیم. آنها درون قابی قرار گرفته اند و برای این طراحی شده اند که روی زمین و در نزدیکی وسیله ای که آن را تحت پوشش قرار میدهند گذارده شوند. Upsهایی که در قفسه سوار میشوند، برای قرار گرفتن در محفظه های مخصوص میباشند و مختص استفاده برای کامپیوترهایی که در قفسه قرار میگیرند، سخت افزارهای شبکه ای و دیگر تجهیزات میباشند.
 
همچنین این upsها در صنایع و وسابل تجاری به دلیل کاهش در فضای اشغال شده کاربرد دارند. زیرا مولفه های آن را میتوان بصورت عمودی و تا ارتفاع زیاد روی هم قرار داد. در این حالت اتصال بین تجهیزات نیز بدلیل نزدیک بودن به یکدیگر اغلب ساده تر انجام میگیرد.
 
نکته: یکی از دغدغه های مدل قفسه ای موضوع تهویه آنهاست. باید دقت کرد که قفسه را بیش از گنجایش آن در مکانی که قادر به فراهم نمودن تهویه مناسب نباشد پر نکنیم.



مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی