دومین کنفرانس سیستم ها و فنآوریهای الکترونیکقدرت در تاریخ 26 و 27 بهمن ماه سال 1389 در دانشگاهتهران برگزار گردید. از نکات ویژه این کنفرانس برگزاری سمینار ویژه بررسی مشکلات تولید الکترونیکقدرت در ایران بود.
در این سمینار دکتر فرزادفطروسی مدیر عامل شرکت تحقیقات الکترونیک فطروسی از عملکرد دانشگاه های ایران در تعلیم مدیریت علمی، فرهنگ کار و مفاهیم اولیه مشتری مداری به دانشجویان انتقاد کرد و بخشی از مسئولیت اینکه مهندسین و فارغ التحصیلان دانشگاه های ایران بدون آگاهی از فرهنگ واقعی مردم کشورهایی که به عنوان کعبه آمال خود برگزیده اند، در محیط کار همانند آوازه خوان های کاباره های غربی موهای خود را سیخ می کنند یا مانند پیرزنان اروپایی خود را با انواع رنگ و روغن آرایش می نمایند بر عهده مدیران و استادان دانشگاه دانست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار بررسی دقیقتر بهای برق و تصحیح نسبت بهای کم باری، میان باری و اوج مصرف متناسب با ارزشهای واقعی آنها به منظور هدایت صحیح متخصصین و طراحان بخش برق و الکترونیک قدرت و جلوگیری از به بیراهه رفتن آنها شد شایان ذکر است که تفاوت قیمت برق در اوج مصرف و قیمت آن در کم باری که پیش از اعمال قوانین هدفمند سازی یارانه ها حدود ده برابر بود پس از آن با کاهش بیش از سه هزار درصدی، به حدود سی درصد کاهش یافته و باعث شده است که بسیاری از طرحهای بهینه سازی مصرف انرژی و پیک سایی کشور متوقف گردند.